D(is)T-D(ance)
cia Kònic Thtr

cia Kònic Thtr

Plataforma artística amb base a Barcelona dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva i telemàtica aplicada a projectes artístics.

Treballa en dues línies en paral·lel: d’una banda, la investigació, desenvolupament i creació en l’àmbit de les arts escèniques i audiovisuals Intermèdia, amb investigacions de formes de participació de públic en projectes interactius, de comunicació telemàtica i telèfons mòbils i la creació de noves dramatúrgies i coreografies que hibriden el cos i la tecnologia per augmentar les seves possibilitats expressives en projectes multidisciplinaris i interactius; d’altra banda, la difusió de la cultura digital mitjançant l’organització d’esdeveniments que fomentin la sensibilització de públics entorn a la igualtat de gènere en el mitjà digital i la creació de comunitat que posi en comunicació la ciutat amb el món internacional.

Rosa Sánchez i Alain Baumman són els impulsors d’aquesta plataforma.

koniclab.info

Kònic thtr est une plateforme artistique basée à Barcelone dédiée à la création contemporaine à la frontière entre l’art, la science et les nouvelles technologies. Un projet innovant et référent sur la scène artistique catalane qui, depuis le début des années 90, propose des travaux artistiques dans les arts de la scène et les arts visuels, basés sur la recherche et l’innovation. Kònic Thtr développe des projets artistique qui puisent souvent leur inspiration dans l’impact des nouvelles technologies sur notre société actuelle, et sur les manières de représenter et comprendre le corps dans notre société hautement technologique, et ce usant les langages chorégraphique et du théâtre de geste en confrontation avec l’expérimentation technologique.

Kòniclab est la structure pour la recherche, l’expérimentation et le développement des outils technologiques qui trouvent leur applicabilité dans des projets interactifs de Kònic Thtr, tels que dispositifs interactifs, applications mobiles et logiciels adhoc pour la composition en réseau.

Fotos de cia Kònic Thtr
Fotos de cia Kònic Thtr
Fotos de cia Kònic Thtr
Fotos de cia Kònic Thtr
Fotos de cia Kònic Thtr
Fotos de cia Kònic Thtr